Kom naar Châtel en ontspan helemaal!


Fotos van Chalet "Le Châtel'ain"

 

Meer over het chalet en Châtel


Voor een geweldige wintersportvakantie bieden wij ons heerlijke chalet aan, gelegen in het skigebied  Les Portes du Soleil, één van de grootste skigebieden van Europa. Ons chalet is gelegen in Châtel, in de Haute Savoie nabij de Pas-de-Morgins en de Zwitserse grens. Dankzij een skipas, geldig in Frankrijk en Zwitserland, kun je skiën op ca. 300 skipistes, samen 650 km. Skiërs van elk niveau kunnen hun hart ophalen in dit romantische skigebied. Het chalet is rustig gelegen op slechts enkele autominuten van de diverse pistes. Wilt u de auto thuis laten, geen probleem, want gratis busdiensten brengen u overal.

Ons rijkelijk gedecoreerde chalet is als volgt samengesteld: living met open haard, open keuken met bar, vier slaapkamers, twee badkamers, bijkeuken en een entree waar u uw ski’s kunt stallen en een verwarmde ruimte voor uw skischoenen.

Zowel s ’winters als s’ zomers is het heerlijk om hier met familie en/of vrienden te vertoeven in alle rust of juist sportief met alle mogelijke activiteiten. Vanaf 1996 brachten en brengen wij hier vele vakanties door en het verveelt ons nog steeds niet. 

 

Activiteiten in Châtel

Prijzen

 

Périodes * Hoogseizoen winter Laag seizoen winter Zomerseizoen Herfst Kerst en Nieuwjaar

 

Châtel

 

 € 2.050/week € 1500/week € 950/week € 700/week € 2.500/week

 

Hoogseizoen winter : van 4 januari tot 2 april

Laag seizoen winter : van 2 april tot 1 mei

Zomerseizoen : van 1 mei tot 4 oktober

Herfst : van 4 oktober tot 18 december

Kerst en nieuwjaar : van 18 december tot 8 januari

 

* Wilt u meer informatie stuur een email naar: fea@briseline.com

  of bel ons; 0033 6 89 89 67 95 / 0033 6 36 08 00 37

 

 

Beschikbaarheid