Wilt u er even tussenuit, kom naar Lhuis


Fotos van Manoir La Briseline

 

Meer over "La Briseline" en Lhuis:    https://youtu.be/RqIV3C7tExQ

 

In ons dorp zijn voldoende faciliteiten om je verblijf aangenaam te maken: bakker, slager, supermarktje en een zeer aan te bevelen restaurant. De traditionele plaatselijke bouwstijl wordt zoveel mogelijk gerespecteerd en gerenoveerd mede dankzij particuliere initiatieven. In onze manoir hebben wij twee appartementen gecreëerd, met elk een salon, slaapkamer(s), badkamer, toilet en een groot overdekt dakterras (De appartementen beschikken niet over een keuken).. Ons (verwarmde) zwembad staat ter beschikking aan onze gasten.

Onze manoir is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, tussen Rhône,  bergen en wijngaarden, met tal van toeristische attracties in de nabije omgeving, zoals la maison d’Izieu, les grottes de la Balme, diverse meren, zoals le lac du Bourget en bezienswaardige  steden als Lyon, Chambéry ent Annecy.

Wij bieden onze gasten een uitgebreid ontbijt en op verzoek en tegen meerprijs bereiden we graag een diner geïnspireerd door het seizoen, zodat u  voldoende energie heeft voor (berg)wandelingen, fietstochten (via Rhöna) en eventueel buitenritten met uw paarden, die ook bij ons kunnen logeren.Activiteiten in Lhuis en omgeving.


Prijzen

 

  Winterseizoen *** Zomerseizoen*** Laag seizoen ***
Lhuis** € 120 / nacht* € 120 / nacht* € 120 / nacht*

       * Minimaal 2 nachten

      ** Prijs voor twee personen per nacht, ontbijt inbegrepen (3 personen +25€, 4 personen +50€).

    *** Wilt u meer informatie stuur een email naar: fea@briseline.com

 

  of bel ons; 0033 4 74 39 86 48 / 0033 6 89 89 67 95

 

 

Beschikbaarheid